Tours

Els Pirates del Cap de Creus realitzem diferents tipus de tours pel sector nord del Parc Natural, la Mar d’Amunt, arribant en alguns dels nostres tours fins a la Punta del Cap de Creus, passant pel Pla de Tudela i la Cova de s’Infern.

Oferim tours privats, autèntics i de qualitat, on predomina la navegació tradicional i relació amb la cura del medi ambient.

 

 

Tours estandards

TOUR CURT

· Sortida des de Llançà, el Port de la Selva o Colera, direcció nord o sud segons convingui.

· Bany + aperitiu inclòs.

· Horari MATÍ: 9h a 11.30h

· Horari TARDA: 15h a 17.30h

· Horari POSTA DE SOL: 19.45h a 22h

· Preu: 150€ (preu de grup – màxim 6 persones – grups privats)

*Guiatge Snorkel (opcional): 5€ per persona (material inclòs)

TOUR MITJÀ

· Sortida des de Llançà, el Port de la Selva o Colera, direcció nord o sud segons convingui.

· Bany, desembarc a platges i aperitiu inclòs.

· Horari MATÍ: 9h a 13.30h

· Horari TARDA: 15h a 19.30h

· Preu: 250€ (preu de grup – màxim 6 persones – grups privats)

*Guiatge Snorkel (opcional): 5€ per persona (material inclòs)

TOUR COMPLET / FULL DAY

· Sortida des de Llançà, el Port de la Selva o Colera direcció la punta del Cap de Creus. Visitarem diverses cales i racons en el nostre trajecte, passant pel Pla de Tudela i la Cova de s’Infern (sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin).

· Bany, desembarc a platges i aperitiu inclòs.

· Horari: 9h a 18h.

· Preu: 390€ (preu de grup – màxim 6 persones – grups privats)

*Guiatge Snorkel (opcional): 5€ per persona (material inclòs)

 

*Dins el tour complet oferim dues opcions més per tal que pugueu gaudir d’una experiència més completa en tots els sentits:

   – TOUR COMPLET + PAELLA  

· Paella cuinada pels Pirates del Cap de Creus en alguna de les cales on ens aturem durant el recorregut. Producte de màxima qualitat i proximitat.

· Preu: 25€ per persona amb beguda inclosa (aigua, cervesa o vi).

   – TOUR COMPLET + GUIATGE TERRESTRE PARATGE DE TUDELA

Es realitza el mateix recorregut marítim que en el tour complet i s’afegeix un guiatge terrestre pel paratge de Tudela, on podran gaudir d’un dels indrets més espectaculars i singulars del Cap de Creus, ubicat dins la reserva natural integral del Parc. Per qui no estigui familiaritzat amb aquest paratge, heu de saber que era l’espai d’esbarjo i inspiració d’en Dalí, on gràcies a la seva imaginació i ànima d’artista, va pintar algun dels seus quadres, com «El Gran Masturbador», inspirats en alguna de les roques que hi habiten en aquest espai.

Durada: 45 minuts aproximadament

Preu: 80€ (preu de grup)

Tours especials

PASSEIG EN BARCA + IOGA EN EL CAP DE CREUS

Vine a gaudir d’una experiència única on combinem navegació per les costes de la Mar d’Amunt i sessió de Ioga a mà de la Marina del Centre Mandala Ioga (Llançà).

En aquesta jornada s’ofereix també esmorzar, amb productes de qualitat i de proximitat, i acabem amb una recollida conjunta de plàstics per tal de col·laborar amb el Parc Natural del Cap Creus i deixar un paratge fora de residus tal i com ens agradaria trobar-lo. O més ben dit, millor de com l’hem trobat!

Horari: 8.15h – 14h

Preu: 50€ per persona

INFORMACIÓ ADDICIONAL TOURS:

– L’aperitiu dels tours consta de: fuet, olives, chips/fruits secs i una beguda per persona (suc, cervesa o aigua)

– S’aconsella portar protecció solar, gorra/gorro/barret, tovallola, roba de bany, roba de recanvi, ulleres de sol.

– Es permet dur menjar però no begudes/neveres. Tenim bar a bord i es podran consumir begudes i cocktails.

– El preu es divideix entre els passatgers ja que són excursions privades (preu tancat).

– Es demana paga i senyal d’almenys el 50% del tour que es vol per tal de reservar data.

– En cas de suspendre el tour per mal temps/meteorologia, es podrà fer canvi de dates o retornar els diners dipositats. IMPORTANT: Seran els capitans de la tripulació qui decidiran si es suspèn o no el tour! Si és el client qui suspèn l’activitat, els diners que s’hagin dipositat per la reserva no seran retornats. La temporada és molt curta i demandada i ens porta molta feina tota l’organització, per tant no ens podem permetre el luxe de perdre reserves d’aquesta manera.

Totes les activitats que realitzem a la costa de la Mar d’Amunt, són de caire turístic-ecològic, on a part de treure gent a passejar i mostrar els racons més bonics del Parc Natural del Cap de Creus, fomentem educació i conscienciació ambiental.

Creiem que és vital mantenir el territori en les millors condicions possibles per tal de millorar la qualitat del terreny i protegir tot l’àmbit naural.

És per això, que dediquem part del nostre temps a fer neteges de platges i tallers educatius amb nens i adolescents de la zona. Transmetre valors ecològics i de protecció al medi són molt importants per al futur de tots. Tot usuari que hi vulgui participar és benvingut en aquesta tasca tan enriquidora.

Històricament i a nivell social, Els pirates solen ser temuts i amb una reputació no gaire digne… però nosaltres, els Pirates del Cap de Creus, som els pirates que tota costa voldria tenir! ARRRRR

 

Per un món més conscient i responsable amb la natura i la mare Terra.

FULL MOON

 Si veure la sortida i posta de sol des de mar sembla apassionant, què us sembla veure sortir la lluna plena navegant per les costes del Cap de Creus? La seva immensitat, energia, bellesa, plenitud… no té millor lloc d’observació que des de mar, on la foscor i so natural de les onades i la brisa, ens permetrà gaudir d’un espectacle natural que ens conduirà a un somni difícil de superar.

 

(Dates i horaris de 2023 a confirmar)

Preu: 40€ per persona

Bany sota la llum de la lluna i aperitiu inclòs

Mínim 2 persones / Màxim 6 persones